SALA D’INFORMÀTICA // SALA DE INFORMÁTICA // IT ROOM

mar 29, 2013   //   per Haribala   //   General  //  No hi ha comentaris

En David, un voluntari de Barcelona ha preparat una sala d’ordenadors a Haribala. Ja comptem amb 8 ordenadors per als nens i treballadors del centre.
Cada dia, un grup de nens fa una classe. De manera que tots fan una hora a la setmana d’informàtica amb la Saroja, una noia apadrinada per Haribala que esta actualment cursant els seus estudis universitaris.
A la classe aprenen com utilitzar l’ordinador, el ratolí, el teclat… i fer funcionar els programes Office (Word, Excel, Powerpoint). A la mateixa vegada que comencen a navegar per Internet i a manipular documents i fotografies.
Els nens estan molt entusiasmats amb aquesta nova classe!

____________________________ 

David, es un voluntario de Barcelona que ha preparado una sala con ordenadores en Haribala. Contamos con 8 ordenadores para niños y trabajadores del centro.
Cada día, un grupo de niños va a la clase. De modo que todos los niños asisten a una hora de clase a la semana con Saroja, una chica apadrinada por Haribala que esta actualmente cursando sus estudios universitarios.
En clase, aprenden cómo utilizar el ordenador, el ratón, el teclado… y el funcionamiento de los programas Office (Word, Excel, Powerpoint). A la misma vez que empiezan a navegar por internet i manipular documentos y fotografías.
Los niños estan muy entusiasmados con esta nueva clase!

                                      _____________________________

David, a volunteer from Barcelona (Spain) got ready a computer room in Haribala.  We have got 8 computers for the children and Haribala´s workers.
Everyday, a small group of children have their IT class. So, all children got one hour weekly class with Saroja, an Haribala´s sponsored girl who is currently studying IT in the university.
During the class, they learn how to use the computer, the keyboard, the mouse… How to use the Office softwares (Word, Excel, Powerpoint) and also getting started with internet and to work with pictures and files.
Children got loads of enthusiasm in this new class!


comentaris tancats

Translator