Què fem

La principal tasca d’Haribala és el projecte d’ apadrinaments. Des de Catalunya i Espanya es proporciona assistència sanitària, educació i oportunitats per al desenvolupament humà, professional i social  d’infants anomenats “dalits”  amb greus problemes i  serveres necessitats.

Per a molts infants, Haribala Trust s’ha convertit en el refugi per a l’esperança, un espai on aconseguir canviar el seu futur. Fins ara, Haribala ha donat recolzament a més de 300 nens i nenes de 18 pobles del districte de Kurnool.  Aquests petits éssers són abandonats i/o obligats a treballar al camp per aconseguir un tros de pa i poder menjar cada dia. El destí de les nenes és més greu ja que són considerades una càrrega i obligades a realitzar qualsevol tipus de treball i a casar-se molt joves.

Per aquestes infants saber que hi ha persones llunyanes que pensen en ells i que tenen un cor generós, fa que se’ls il·luminin els ulls i els hi sorgeixi aquest somriure d’esperança.

Encara queda molt per  fer, amb tot i això, hi ha molts nens i nenes que no somriuen; us animem a vosaltres que per molt poc, podeu fer molt.

 

general 10

Translator