Centre d’Acollida KMCC

El Centre d’Acollida KMCC és un dels nostres projectes més importants. Durant els darrers set anys hem anat dissenyant i construïnt un centre d’acollida de menors les condicions familiars dels quals són extremes o  complexes.

L’any 2011 van entrar a viure al Centre els primers 20 nens d’edats compreses entre els 8 i el 17 anys. Tots ells van a les escoles o instituts públics de Koilakunta. Durant la seva estada la centre, els nens i joves realitzen tot tipus d’activitats extraescolars (repàs) i de lleure tot fomentant la participació i la cooperació entre ells.

kmcc 2.1

El centre es manté gràcies a molts factors. Entre ells, disposem d’un equip d’educadores que treballen amb els nens, un equip de gestió i manteniment, un equip de cuina i la col·laboració indispensable dels voluntaris que any rere any visiten el nostre centre i el milloren aportant els seus coneixements i el seu entusiasme.

D’altra banda, Haribala procura implicar els nens del centre en les tasques diaries de manteniment de l’equipament. Així doncs, s’ocupen de petites tasques quotidianes com la cura de l’hort, etc.

El nostre principal objectiu és que el Centre d’Acollida sigui un equipament autosostenible i autogestionable. Per aquest motiu, any rere any i a través del finançament que rebem, anem millorant les condicions del mateix.

 

Translator