Apartaments tutelats per joves

Iniciem  el projecte per la construcció  dels “ Apartaments tutelats per joves”

 

Per dur a terme aquest projecte, ens he posat en contacte amb BASE A.  Grup  de Cooperació per desenvolupament de la “UPC” Universitat Politènica de Barcelona. Son un equip de joves arquitectes i estudiants d’arquitectura.

Aquests dies, Haribala i l’Arquitecte  Andrea LLanas, han anat a Koilakuntla (Índia) per fer el primer pas: Viatge d’identificació, anàlisis d’emplaçament, materials disponibles i contactes amb la Junta de l’Índia  per  aconseguir tota la informació necessària sobre les condicions de partida per iniciar el procés de disseny.

La intenció és que el proper mes de Juny el projecte estigui acabat i que el mes de juliol, puguin viatjar a l’Índia un equip d’arquitectes per endegar el projecte.

Amb aquest projecte el que s’intenta és facilitar la integració a la via quotidiana del poble les joves que durant molts anys hagin viscut al Centre d’Acollida. És un pas entremig entre estar totalment tutelades al Centre  i ser independents.

Les beneficiaries seran les noies majors de 18 anys abandonades, orfes, maltractades… que visquin al KMCC i que no tinguin família. Aquestes seran les usuàries potencials per evitar els casaments arranjats, tan comú en aquesta zona. Si a més tenen la possibilitat de mantenir-se sense haver de dependre d’un marit i fins que acabin els estudis o decideixin casar-se lliurament, podran disposar dels apartaments tot aquest temps.

 

 

 

25082020 (1) 13092020 (1) 02082020 (3) 30072020 (1)

Translator