feb 26, 2013   //   per Haribala   //   General  //  No hi ha comentaris


CARNAVAL | CARNAVAL | CARNIVAL

Des de el gener tenim nous voluntaris a Haribala; En David, la Dèlia, la Carla, en Sergi i en Jordi.
El David s’esta encarregant de la sala d’informàtica. La Dèlia esta treballant en l’ampliació de la granja. La Carla, el Sergi i el Jordi han vingut a fer el seu projecte de la universitat; un documental e que consisteix en gravar diferents entrevistes a Haribala, a les escoles i als poblats de la zona de Swamy Nagar. A més, també estan ajudant en les classes de repás d’anglès, ciències i matemàtiques.
Tots els voluntaris juntament amb la Montse, van organitzar la celebració del carnaval al centre, tothom es va disfraçar utilitzant gots, taps i tot el que trobàvem! De menú, vam tenir truita i creps de xocolata.
Ho vam celebrar jugant amb globus d’aigua i  ballant musica india. I finalment, al vespre, vam cremar el rei carnestoltes abans d’anar a dormir.
___________________________


Desde enero tenemos nuevos voluntarios en Haribala. David, Dèlia, Carla, Sergi y Jordi.

David se está encargando de la sala de informática. Dèlia, esta trabajando en la ampliación de la granja. Carla, Sergi y Jordi han venido ha hacer su proyecto de la universidad; un documental que consiste en grabar diferentes entrevistas en Haribala, en la escuelas y en los poblados de la zona de Swamy Nagar. Además,también están ayudando en la clases de repaso  de inglés, ciencias y matemáticas.

Todos los voluntarios junto con Montse, organizaron la celebración de carnaval en el centro, todos nos disfrazamos utilizando vasos, tapones y todo lo que nos encontrábamos. De menú, tuvimos tortilla y crepes de chocolate.
Lo celebramos jugando con globos de agua y bailando música India. Finalmente por la noche quemamos al rey del carnaval antes de ir a dormir.

___________________________

There are new volunteers in Haribala since January. David, Dèlia, Carla, Sergi and Jordi.

David is in charge of the computers room. Dèlia is working in the enlargement of the farm. Carla, Sergi and Jordi are working in their university project; a documentary that consists in filming different interviews within Haribala, the schools and the villages around the Swamy Nagar area. Also, they are helping in the after class tuition, teaching english, science and maths.
All volunteers and Montse organised a carnival party in Haribala. We all got dress up using cups, glasses and whatever we did found around. We enjoyed the spanish menú, spanish omelette and yummy chocolate panqueque.
We celebrated it playing with water-balloons and dancing indian music. At the end of the day, following the tradition we burned “the king of carnival”.
                 


comentaris tancats

Translator