Apadrina

 

Apdrinant una nena o nen pots contribuïr a col·laborar en la nostra tasca col·lectiva d’oferir accès i garantir  l’educació i un futur millor a tota la seva comunitat. La quota mensual de 20 € es destina a un fons comú que es s’utilitza per sufragar les despeses derivades de l’educació i la salut dels infants.

Com a padrí, rebrà informació sobre les nostres accions a través del butlletí semestral. Així mateix, rebrà la postal de nadal i les notes del nen que tingui apadrinat. D’aquesta manera podrà fer un seguiment i l’evolució de l’infant.

India_Haribala_2019 - 77

Butlletí d’apadrinament:

Nom: , Cognoms: , DNI:

Adreça: , Núm.; pis; porta; codi postal:

Ciutat, Província

Tefl. contacte, , email:

Dades bancaries: Entitat/Oficina/DC/Compte

Apadrinar:

Comentaris

 

Preguntes freqüents:

 

La meva aportació es destina integrament al nen que tinc apadrinat?

No. Les aportacions que fan els padrins es destinen a un fons comú que dóna cobertura a tots els infants que tenim apadrinats i beneficia a tota la comunitat.

Quan dura l’apadrinament?

Es pot apadrinar a un infant des de que té 6 anys i fins que finalitzi els seus estudis ja sigui al final de la secundària, formació professional o universitat. 

Quina relació legal existeix entre el padrí i l’infant?

Cap. Els representants legals dels infants són els seus pares, tiets, avis o tutors (la majoria són orfes) i ells, fins que l’infant sigui major d’edat, decideixen per ell. L’apadrinament és una forma de col·laborar en el projecte educatiu que desenvolupa Haribala.

Puc enviar regals a l’infant que tinc apadrinat?

Es pot enviar postals infantils, cartes i coses senzilles que puguin compartir amb altres infants (material escolar, etc.) És preferible que l’idioma del text sigui l’anglès però si té alguna dificultat, ens pot fer arribar l’escrit i des de l’oficina de Mataró els traduirem.

Haribala recull regals i postals i les envia a la Índia?

No. Haribala Mataró no recull regals ni postals. Com a padrins, podeu enviar-ho directament a la Índia a l’adreça que s’especifica a la targeta d’apadrinament.

Com a padrí, quina informació rebré?

En primera instància, rebrà una fitxa amb fotografia de l’infant que apadrina amb les seves dades i informació sobre el sistema d’apadrinament. Un cop l’any, rebrà les notes (a partir de 4rt curs, els cursos inferiors no se’ls dóna notes) així com una postal per Nadal. En cas de no rebre aquesta informació, cal posar-se en contacte amb la nostra oficina de Mataró perquè ho comuniqui a la India i ho solucioni.
D’altra banda, de forma semestral, rebrà el butlletí amb informació tant de la Índia com de Mataró, la memòria anual on es detallen les activitats i projectes que portem a terme i la seva evolució.
Així mateix, i segons el canal de comunicació que hagi escollit, rebrà informació dels actes que realitzem a Europa.

Es pot anar a visitar el projecte i els nens?

Si que es pot anar a visitar el centre i la resta de projectes, sempre hi quan es posin en contacte amb haribala, per tal d’avisar a la contrapart India.
Les portes estan obertes a tothom que vulgui visitar el projecte siguin o no padrins.

Organitzeu viatges per a padrins i socis?

Si s’aconsegueix reunir un nombre mínim de persones es poden organitzar viatges a la India on 3-4 dies es dedicarien a conèixer d’aprop el projecte i la resta del viatge s’aprofitaria per visitar els llocs més emblemàtics de la India.

 

Translator